Neobit, d.o.o.
Ulica Mirka Vadnova 19
4000 Kranj, Slovenija
Računalniški servis in trgovina Tel: 04 / 234 05 58
E-Mail: info@neobit.si
izložba vprašanja storitve podpora o podjetju kontakt

Išči:      "> ?>
Vse skupine
Kabli/Adapterji/Nosilci
Kalkulatorji
Kamere
Komponente
Monitorji
Omrežna oprema
Optični čitalniki (skenerji)
Ostalo
Periferija (miške, tipkovnice,...)
Potrošni material
Predvajalniki
Prenosni računalniki
Programska oprema
Projektorji
Računalniki (brand)
Spominske kartice
Tablični računalniki
Televizijski sprejemniki
Tiskalniki
Video nadzor
XBOX


WD MY CLOUD EX2 ULTRA, NAS SISTEM ZA 2 DISKA, DO 20TB
Cena: 166,40 EUR z DDV


Dobava1 dan (Po naročilu, ni na zalogi v trgovini.)
SkupinaRačunalniki (brand) | NAS
Tovarniška koda artiklaNi podatka
Garancija24 mesecev
Centralizirano mrežno varnostno kopiranje
Varnostno kopirajte in organizirajte velike količine vsebin iz več računalnikov, pametnih telefonov in tabličnih računalnikov v napravi My Cloud EX2 Ultra, v svojem zasebnem omrežju in brez dragih naročnin.
Dostop od koder koli
Shranite, dostopajte in pretakajte vsebino kjer koli imate internetno povezavo z mobilno aplikacijo My Cloud OS 5 ali spletnim dostopom MyCloud.com.
Enostaven za namestitev, enostaven za uporabo
My Cloud EX2 Ultra je mogoče hitro najti v vašem omrežju in namestiti prek spleta, tako da je postopek namestitve preprost in intuitiven. In z ležišči za pogone HOT SWAP lahko trde diske enostavno dodate ali zamenjate v nekaj trenutkih.
Robustno varovanje podatkov
Razpoložljiva programska oprema Acronis True Image za Western Digital zagotavlja enostavno, učinkovito in varno kibernetsko zaščito, ki vključuje nagrajeno varnostno obrambno tehnologijo na osnovi umetne inteligence pred napadi ransomware in cryptojacking. Acronis True Image programska oprema varnostno kopira vse, od operacijskih sistemov in aplikacij do nastavitev in posameznih datotek, s podporo za računalnike PC in Mac.
My Cloud OS 5
My Cloud OS 5 vsebuje naše najnovejše varnostne posodobitve, izboljšano varovanje osebnih podatkov, izboljšano zanesljivost povezljivosti, sodobno izkušnjo za mobilne in spletne aplikacije ter izboljšane možnosti za ogled in skupno rabo fotografij / videov. Uporabite mobilno ali spletno aplikacijo za oddaljen dostop in skupno rabo datotek, fotografij in videoposnetkov, ki jih shranite v NAS My Cloud NAS, kjer koli z internetno povezavo.
Zasnovan za nemoteno pretakanje
Nadgrajen z zmogljivim dvojedrnim procesorjem Marvell ARMADA 385 1,3 GHz, boste dobili izjemno visoke hitrosti prenosa za visoko zmogljivo pretakanje. Na voljo je tudi 1 GB pomnilnika DDR3, tako da lahko z lahkoto opravljate več opravil. Prenosni strežnik Plex Media Server omogoča, da so vse vaše fotografije, videoposnetki in glasba lepo organizirani in pripravljeni za pretakanje v računalnik, mobilno napravo, igralno konzolo ali drug certificiran medijski predvajalnik.
Poenostavljena skupna raba datotek in map
Preprosto prilagodite način skupne rabe z uporabo javnih ali zasebnih povezav. Z javno povezavo lahko delite svojo vsebino, tako da jo lahko vidijo vsi. Z zasebno povezavo lahko uporabniku dodelite omejen ali popoln dostop.
Šifriranje podatkov
Opremljen je s strojnim šifriranjem 256 AES.  Pomaga zaščititi shranjene datoteke v celotnem omrežju. Ne glede na to, ali uporabljate računalnik ali Mac, je vaša vsebina zaščitena.
Več možnosti RAID
Z nastavitvami RAID naprave My Cloud EX2 Ultra lahko prilagodite sistem s konfiguracijo, ki je za vas najboljša. Uporabite RAID 0 za izboljšano zmogljivost, RAID 1 za zrcalno zaščito podatkov ali JBOD za ne-RAID konfiguracije.
Podpora za neodvisne aplikacije
My Cloud EX2 Ultra podpira celoten nabor priljubljenih aplikacij. Z uporabo aplikacij, kot so Plex, Dropbox, WordPress in druge, lahko NAS prilagodite svojim lastnim potrebam.
 

Procesor: Marvell ARMADA™ 385 1.3GHz dual-core
Spomin: 1GB ram DDR3
2-bay , 0TB, Sata 8,9cm (3,5") (opcijsko do 20TB)
2x USB 3.0 (za priklop dodatnih USB diskov)
1x Gigabit mrežna
PC/Mac® kompatibilen
RAID 0/1; JBOD, spanning
Enostavna menjava, hot swap
Dostop od kjerkoli preko računalnika, tablice ali pametnega telefona z My Cloud namizno ali mobilno aplikacijo,
WD predlaga WD Red™ diske z WD ekskluzivno NASware™ tehnologijo


Spletna povezava do proizvajalca


Odpiranje: 0,00 s. Admin
Cene izdelkov, objavljene na spletni strani, veljajo le ob spletnem nakupu, so gotovinske/avansne in vključujejo DDV.
Cene, zaloga in dobava so veljavni do naslednje posodobitve cenika. Cenik se posodablja štirikrat dnevno.